Stappen

Uw stappen worden automatisch geteld door uw activiteitsmeter.

Om uw stappen te zien, moet u uw activiteitsmeter hebben gekoppeld met de moveUP-app. Deze koppeling hoeft slechts één keer te worden uitgevoerd. Nadien dient u dagelijks uw activiteitsmeter te synchroniseren met de moveUP-app.

Stappengrafiek

• Activiteitsdata van de afgelopen week wordt gevisualiseerd in een grafiek.
  • De verschillende kleuren geven alleen de verschillende dagen aan en hebben geen verdere betekenis.
  • Activiteit wordt weergegeven in aantal stappen.
  • U kunt de pijltjes links en rechts gebruiken om de vorige of volgende dagen in de grafiek te zien.

Elke activiteit met armbeweging zal bijdragen aan de telling. Dit betekent dat als men loopt door een kinderwagen of een rollator te wandelt, de stappen te laag kunnen worden geteld. Als u aan het strijken bent (armbeweging) kunnen ze overgeteld zijn.

Gepersonaliseerde stappen max

Elke dag wordt een gepersonaliseerde stappen maximaal weergegeven door een getal en een rode lijn. Probeer het stapmaximum niet te overschrijden met meer 20%.

Het stappen maximum is geen doel! Het is een limiet om te voorkomen dat het geöpereerde gewricht overbelast raakt.

Laatste update op april 19, 2023