1. Home
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe de activiteitsmeter met de moveUP app koppelen?

Hoe de activiteitsmeter met de moveUP app koppelen?

Het koppelen van de activiteitsmeter met de moveUP-app is essentieel voor uw revalidatie. Het koppelen hoeft maar één keer te gebeuren, aan het begin van uw revalidatie.

Om uw activiteitsmeter te koppelen, klikt u op de groene knop op uw startscherm.

Kies “Garmin Vivofit 4” en klik op verdergaan

Doorloop alle stappen die op uw scherm verschijnen.

Let op: wanneer u de activiteitsmeter koppelt, verschijnt er een 6-cijferige code op het scherm van de activiteitsmeter.

Op sommige telefoons verschijnt er ook een pop-up op het scherm van de telefoon met een bericht dat je vertelt dat de code vaak 1111 of 1234 is. Negeer dat bericht alsjeblieft. Het is de 6-cijferige code van het activiteitsmeter scherm die je moet invoeren.

• Als alles goed is gegaan kom je bij dit scherm terecht.
  • U kunt op de pijl linksboven klikken om terug te gaan naar het startscherm.
Laatste update op juli 20, 2022