1. Home
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe de activiteitsmeter met de moveUP app koppelen?

Hoe de activiteitsmeter met de moveUP app koppelen?

De moveUP-app moet op uw telefoon geïnstalleerd zijn voordat u dit proces kan starten.

Zorg ervoor dat Bluetooth is geactiveerd op uw apparaat. Dit kan worden gecontroleerd in de instellingen van uw telefoon.

Om uw activiteitsmeter te koppelen, klikt u op het menu linksboven in uw scherm.

Kies “Activiteitsmeter” uit de menulijst.

Kies de optie onderaan “Ik heb een moveUP activiteitsmeter zonder code”

Klik 2 seconden op de knop van uw activiteitsmeter totdat het wifi-symbool verschijnt

Druk nogmaals 2 seconden op de knop op uw activiteitsmeter totdat 4 cijfers onder het wifi-symbool verschijnen.

• “vivofit 4” verschijnt op uw scherm
  • kies “verbinden”

Sommige smartphone apparaten vragen u om een code in te voeren om de Bluetooth connectie te maken. De code die u op uw telefoon moet invoeren, verschijnt op het scherm van de activiteitsmeter (6 cijfers). Voer de code in en klik op “Koppelen”.

• Het witte scherm verandert automatisch in het scherm aan de rechterkant.
  • Klik op de pijl aan de linkerkant om terug te gaan naar het startscherm van de app.

Gefeliciteerd! Je hebt de activiteitsmeter en de moveUP app succesvol gekoppeld!

Laatste update op oktober 6, 2021