1. Home
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe uw Garmin Vivofit 4 activiteitsmeter koppelen aan de moveUP app?

Hoe uw Garmin Vivofit 4 activiteitsmeter koppelen aan de moveUP app?

Het koppelen van de activiteitsmeter met de moveUP app is essentieel voor uw zorgtraject. De koppeling hoeft maar één keer te gebeuren.

Om uw activiteitsmeter te koppelen, klikt u op de groene knop op uw startscherm.

Kies “Garmin Vivofit 4” en klik op verdergaan

Doorloop alle stappen die op uw scherm verschijnen.

Let op: wanneer u de activity tracker koppelt, verschijnt er een 6-cijferige code op het scherm van de activity tracker.

Op sommige Android-apparaten verschijnt een pop-up op het scherm van de telefoon met een bericht dat de code vaak 1111 of 1234 is. Negeer dat bericht alsjeblieft. Het is de 6-cijferige code van het activiteitsmeter-schermdat u moet invoeren.

• Als alles goed is gegaan komt u op dit scherm terecht.
  • U kunt op de pijl linksboven klikken om terug te gaan naar het overzichtsscherm.

Als u problemen ondervindt bij het koppelen van uw activiteitsmeter, stuur dan een e-mail naar support@moveup.care

Laatste update op september 7, 2022