1. Home
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe synchroniseer ik dagelijks mijn stappen?

Hoe synchroniseer ik dagelijks mijn stappen?

We raden u aan om uw activiteitsmeter dag en nacht om uw pols te dragen. Maar de dag is voor ons het belangrijkst om uw activiteit te registreren. De activiteitsmeter is altijd actief als hij om de pols gedragen wordt, je hoeft deze niet te activeren.

Wel moet u uw activiteitsmeter-gegevens dagelijks handmatig synchroniseren in de moveUP-app. Op deze manier kan uw fysiotherapeut/kinesitherapeut in de gaten houden hoe actief u bent geweest en beslissen of er aanpassingen aan uw beweegschema nodig zijn.

Wij adviseren om uw stappen dagelijks ’s avonds te synchroniseren na het invullen van de dagelijkse vragenlijst. Zo ziet uw fysiotherapeut/kinesitherapeut de volgende dag hoe actief u was.

Zorg ervoor dat je ten minste 100 stappen hebt gezet met je activiteitsmeter aan de pols voordat je deze probeert te synchroniseren.

• Druk op de synchronisatieknop gemarkeerd in rood.
  • U ziet het volgende scherm. Klik op “Synchroniseren”
  • Volg de instructies op het scherm. In principe moet je twee keer gedurende 2 seconden op de zilveren knop op je activiteitsmeter drukken.
  • Aan het einde wordt u automatisch terug naar het startscherm gebracht en zijn uw stappen zichtbaar in de grafiek.
  • U ziet de gesynchroniseerde stappengegevens verschijnen in de grafiek op uw startscherm.

Als u problemen ondervindt bij het synchroniseren, stuur dan een e-mail naar support@moveup.care en probeer precies te beschrijven in welke stap u problemen ondervindt en welke berichten u op uw scherm ziet of krijgt.

Laatste update op april 13, 2022