Hoe uw video opnemen?

Op specifieke momenten wordt u verzocht om een video op te nemen. Alle beschikbare verzoeken moeten worden vervolledigd zodra ze beschikbaar zijn.

Wanneer u het videoverzoek voltooit zal deze uit het overzichtsscherm verdwijnen

Stap 1

Ga naar “Vragenlijsten en info” in het overzichtsscherm van de moveUP-applicatie.

Klik op het video verzoek

Stap 2

Elke videoverzoek heeft een beschrijving, een voorbeeldvideo en een opnameknop om naar de camerafunctie van uw toestel te gaan. Bekijk de voorbeeldvideo en druk op de opnameknop om naar de camera van uw toestel te gaan.

Stap 3

Sta toe dat de moveUP applicatie foto’s maakt en videos kan opnemen. Deze stap kan al dan niet nodig zijn voor sommige toestellen.

Stap 4

Klik op de opnameknop (rode cirkel) om te beginnen met het opnemen van uw videoverzoek.

Zodra u op de opnameknop hebt aangeklikt, ziet u de tijdsindicatie van de video die u opneemt. De opnameknop verandert in een rechthoek.

Probeer de voorbeeldvideo zo goed mogelijk na te bootsen.

Stap 5

Wanneer u klaar bent met het filmen van het videoverzoek, drukt u op de zwarte rechthoek om de opname te stoppen.

Stap 6

Bevestig de opgenomen video door “OK” te selecteren.

Wanneer u op de afspeelknop (driehoek) aanklikt, kunt u uw opname bekijken.

Stap 7

Wanneer u uw opname hebt bevestigd, wordt u naar het overzichtsscherm geleid en ziet u de opgenomen video coderen en uploaden. Nadat de videoaanvraag is geüpload. Zal het verdwijnen uit het overzichtsscherm.

Je video is succesvol geüpload en naar je zorgteam gestuurd.

Laatste update op september 7, 2021