1. Home
  2. Leer hoe de moveUP app te gebruiken
  3. Uw voorschrift van de arts in de moveUP-app uploaden

Uw voorschrift van de arts in de moveUP-app uploaden

We hebben een kopie nodig van uw medisch voorschrift voor onze administratie.

Bewaar het origineel op een veilige plaats. U moet het origineel aan het einde van uw behandeling naar uw verzekering sturen om uw terugbetaling te krijgen.

Hoe u een voorschrift kan uploaden in de app

U kunt uw voorschrift uploaden zoals hier geïllustreerd:

1. Ga naar ‘Mijn documenten’ door op het menu in de linkerbovenhoek in de moveUP-app te tikken.

2. Tik op de + knop in de rechterbenedenhoek om een nieuw document toe te voegen.

3. Noem uw document ‘Voorschrift’.

4. Selecteer welke operatie u heeft ondergaan.

5. Selecteer uw bestand en maak een foto van het voorschrift.

6. Upload de foto naar de moveUP-app.

Het voorschrift moet zichtbaar zijn in de moveUP-app.

Laatste update op juli 13, 2023