Berichten

In het overzichtstabblad vindt u onder de begroeting de sectie “Berichten”. Dit is het gedeelte waar u berichten kan sturen naar uw fysiotherapeut/kinesist.

U kan uw fysiotherapeut/kinesist elk moment van de dag een bericht sturen. U ontvangt binnen 24 uur een antwoord.

In het geval van een medisch noodgeval, maak dan geen gebruik maken van deze berichtenfunctie. 24h responstijd is dan te traag. Bel uw ziekenhuis of huisarts of als het zeer dringend is een ambulance.

De berichtfunctionaliteit openen

Klik op de “geschiedenis” knop om je berichten inbox te openen.

Berichten verzenden

U ons elk moment van de dag berichten sturen. We zullen binnen 24 uur reageren

Als u een bericht wilt verzenden, klikt u in het vak ‘Schrijf een bericht’. Het toetsenbord verschijnt. Klik na het typen van uw bericht op het verzendsymbool (vliegtuig).

Een foto delen

U kan ons een foto sturen (van de wond bijvoorbeeld) door op het fotosymbool in de chatbox te klikken.

Terug naar het overzichtsscherm

Door op de pijl in de linkerbovenhoek te klikken, kunt u teruggaan naar het overzichtsscherm.

Laatste update op september 1, 2021