Oefeningen

Het tweede tabblad bevat het oefenprogramma voor vandaag. Dag na dag ziet u alleen de voorgeschreven oefeningen voor deze specifieke dag.

Als u hevige pijn voelt tijdens het uitvoeren van een specifieke oefening, stop die oefening dan en stuur een berichtje naar je kinesitherapeut/fysiotherapeut via de app met vermelding van het nummer van de oefening.

Naam van de oefening

Bovenaan elke oefening vindt u de naam van de oefening.

Video

Een korte video toont hoe u de oefening moet uitvoeren.

Om de video af te spelen, klikt u op het pictogram “Afspelen” (driehoek) die u ziet in het midden van het videovenster.

Frequentie en intensiteit

Hier vindt u de frequentie en intensiteit per oefening (bijvoorbeeld: 3x per dag, 10 herhalingen).

Klik op het + symbooltje om aan te geven hoe vaak u de oefening hebt uitgevoerd. Het is belangrijk om de uitgevoerde oefeningen nauwkeurig aan te geven, zodat uw kinesitherapeut/fysiotherapeut op de hoogte blijft van uw vooruitgang.

Wij raden u aan om het aantal voorgeschreven herhalingen niet te overschrijden.

Laatste update op mei 25, 2023