1. Home
  2. Probleemoplossing
  3. Probleem met video opname

Probleem met video opname

De meest voorkomende oorzaak van een fout tijdens de video opnames, is dat de app niet over de benodigde machtigingen beschikt om de camera van de smartphone te gebruiken.

U vindt hier de instructies voor het geven van toestemming aan de moveUP-app om de camera te gebruiken:

Voor Android-gebruikers:

1. Ga naar de instellingen van uw apparaat.

2. Zoek naar het menu ‘Apps’ in de instellingen.

3. Zoek naar moveUP in de instellingen.

4. Klik op ‘Machtigingen’ en geef moveUP toegang tot Camera.

U zou nu een video in de moveUP moeten kunnen opnemen.

Voor Iphone-gebruikers:

1. Ga naar de instellingen van uw apparaat.

2. Zoek naar moveUP in de instellingen.

3. Geef moveUP toegang tot : Bluetooth-Camera- Background App Refresh – Mobile Data.

U zou nu een video in de moveUP moeten kunnen opnemen.

Laatste update op september 1, 2021