1. Home
  2. Probleemoplossing
  3. Ik kan mijn vragenlijst niet indienen: fout: “de vragenlijst is niet voltooid”

Ik kan mijn vragenlijst niet indienen: fout: “de vragenlijst is niet voltooid”

Deze fout wordt weergegeven wanneer nog niet alle vragen zijn beantwoord. Meestal is het de medicatie vraag die verwarring veroorzaakt.

Zorg ervoor dat u een optie selecteert in elke kolom van de medicatiematrix zoals weergegeven in de afbeelding hieronder.

Laatste update op juni 30, 2021