1. Home
  2. Probleemoplossing
  3. Hoe weet ik welke Android versie op mijn device is geïnstalleerd?

Hoe weet ik welke Android versie op mijn device is geïnstalleerd?

• Open de homepagina met de volledige lijst met apps die op uw telefoon zijn geïnstalleerd. De homepagina kunt u bijna altijd bereiken door op een knop aan de onderkant van uw startscherm, in het midden te duwen.
  • Blader door de lijst met geïnstalleerde apps en zoek naar een app met de naam ‘Instellingen’. Tik op het pictogram Instellingen om deze te openen.
  • Scroll naar beneden op het scherm Instellingen en zoek naar een optie ‘Over telefoon’, ‘Over tablet’ of ‘Systeem’.
  • Zoek op het resulterende scherm naar ‘Android-versie’ om de versie van Android te vinden die op uw apparaat is geïnstalleerd.

Laatste update op juni 30, 2021