1. Home
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe de activiteitsmeter te resetten (Garmin Vivofit 4)
  1. Home
  2. Probleemoplossing
  3. Hoe de activiteitsmeter te resetten (Garmin Vivofit 4)

Hoe de activiteitsmeter te resetten (Garmin Vivofit 4)

Wanneer u problemen ondervindt bij het koppelen van de activiteitsmeter aan de moveUP-app, kan het aangewezen zijn om een volledige reset van de activiteitsmeter uit te voeren.

Controleer of de Garmin connect app op uw telefoon is geïnstalleerd

De Garmin connect app van Garmin kan niet op uw telefoon worden geïnstalleerd terwijl u de moveUP app gebruikt.

Controleer of de Garmin connect app op uw telefoon is geïnstalleerd

Open op de telefoon de app “instellingen”

Ga naar “Toepassingen”

Zoek naar de Garmin app genaamd “Connect”

Verwijder de “Connect” app indien geïnstalleerd

Ga naar het scherm “opslag”

U kunt onderaan twee dingen kiezen: “cache wissen” en “gegevens verwijderen”. U kunt eerst klikken op “cache wissen” (en bevestigen met ok), en vervolgens op “gegevens verwijderen”.

Als “Connect” niet is geïnstalleerd, gaat u verder met de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

In de moveUP-app:

Om uw activiteitsmeter te ontkoppelen klikt u op het menuteken linksboven in uw scherm.

Kies “Activiteitsmeter” uit de menulijst.

U ziet het volgende scherm. Klik op “activiteitsmeter ontkoppelen”

Klik op “activiteitsmeter ontkoppelen”

U ziet het volgende scherm zodra het is ontkoppeld.

1. Verwijder de Bluetooth-verbinding tussen de activiteitsmeter en uw smartphone/tablet.

Instructies voor een Android-apparaat:

1. Selecteer instellingen.

2. Selecteer verbindingen.

3. Selecteer Bluetooth.

4. Selecteer opties naast het apparaat dat u wilt ontkoppelen.

5.Selecteer ‘koppeling opheffen’ of ‘vergeten’

1. Instructies voor een Apple-apparaat:
    1. Selecteer instellingen
    2. Selecteer Bluetooth
    3. Selecteer het (i) pictogram naast de stappenteller.
    4. Tik op Vergeet dit apparaat.
    5. Bevestig dat u de stappenteller van uw iPhone of iPad wilt verwijderen.

Op uw activiteitsmeter: doe een volledige reset

Houd de apparaattoets (1) 1 seconde ingedrukt totdat u het wifi-symbool ziet

• Ga naar (i) door meerdere keren op de apparaattoets (1) te drukken.
  • Houd de apparaattoets (1) ZEER LANG vast totdat NV RST verschijnt (meestal 7 seconden). De stappenteller wordt gereset en het scherm wordt ingeschakeld.

Video van het proces

Op je telefoon

1. Herstart de telefoon volledig

Start uw telefoon volledig opnieuw op (schakel in en weer in).

2. koppel de activiteitsmeter opnieuw

Nu kunt u uw activity tracker opnieuw koppelen met uw smartphone.