Patient log gebruik

De patient log is een belangrijk onderdeel van de follow-up. Het is (in combinatie met vlaggen, zie deze pagina) het belangrijkste communicatiemiddel tussen zorgverleners over de patiënt. De patient log vindt u aan de linkerkant van het scherm met patiëntgegevens.

Logberichten kunnen worden gekoppeld aan specifieke zorgplannen, en aan meerdere categorieën. Hierop kan ook worden gefilterd, en dankzij een weergave van het aantal getoonde logberichten versus het totaal, is het duidelijk hoeveel er nog verborgen zijn. Ten slotte is het nu ook mogelijk om andere zorgverleners in het team te vermelden als u een specifieke vraag voor hen hebt, in plaats van een e-mail naar het hele team te moeten sturen of een vlag te moeten plaatsen. Wanneer ze getagd zijn, ontvangen ze een melding die hen rechtstreeks naar de patient log pagina kan leiden.

Als u iemand vermeldt, krijgt diegene een melding in het medisch dashboard (meldingsicoon rechtsboven), waarin staat wie hem vermeldde en voor welke patiënt. Als ze op de melding klikken, komen ze direct in het scherm met de patiëntgegevens van deze patiënt.

Laatste update op juli 13, 2022