1. Home
  2. Informatie voor de zorgverlener
  3. Gebruik medisch dashboard
  4. Hoe verander je de verantwoordelijke zorgverlener van de patiënt
  1. Home
  2. Informatie voor de zorgverlener
  3. Kinesitherapeut / fysiotherapeut
  4. Gebruik van het medische zorgplatform
  5. Hoe verander je de verantwoordelijke zorgverlener van de patiënt

Hoe verander je de verantwoordelijke zorgverlener van de patiënt

Gebruik de link in patient profile om de patiëntgegevens te openen in het onboarding platform. Dit opent het patiëntgegevens scherm van het onboarding platform. Meld u aan indien nodig. Als u zich eerst moest aanmelden, kunt u nogmaals op de knop klikken om direct naar de juiste pagina te gaan.

Klik in de bovenste balk op “Edit Care Plan”.

Gebruik op deze pagina de dropdown om de lead clinician te selecteren. Vergeet niet op te slaan voor je de pagina verlaat.

Laatste update op juli 13, 2022