Hoe de behandeling van een patiënt met moveUP stoppen?

Stop actieve opvolging in care plan tab

1. Ga naar het tabblad Care plan
  2. Klik op “Stop active follow up” in de rechter bovenhoek van het Care plan tabblad.

3. De volgende pop up zal verschijnen

4. U kunt een bericht configureren dat wordt verzonden naar de patiënten moveUP app.
5. U kunt een e-mail selecteren (indien geconfigureerd) die naar de patiënt zal worden gestuurd.
6. Als u niet wilt dat er berichten of e-mails worden verzonden, kunt u deze uitschakelen.
7. Als u klaar bent om de actieve follow-up te stoppen, kunt u op “Stop” klikken.

Vul het stopformulier in

Om het formulier in te vullen:

1. Ga naar het statustabblad
  2. Klik op “start consultatie”
  3. Kies “Stop actieve therapie patiënt”

Pas oefeningen aan voor de patiënt als u deze wilt personaliseren

Zodra de actieve follow-up is stopgezet, willen wij dat de patiënt nog steeds toegang heeft tot de oefeningen die hij tijdens zijn revalidatie heeft uitgevoerd. Standaard ziet de patiënt een overzicht van deze oefeningen.

Personaliseer oefeningen met patiëntboodschappen

Als u het bericht dat de patiënt in zijn app ziet, wilt personaliseren, kunt u dit doen door uw bericht toe te voegen in het medische dashboard op het Careplan tabblad.

De patiënt zal dit bericht als volgt zien in de app:

Personaliseer de oefeningen van een patiënt

Om ervoor te zorgen dat de patiënt de beste ervaring heeft, is het mogelijk om te personaliseren welke oefeningen de patiënt te zien krijgt (standaard zijn dit alle oefeningen die actief waren tijdens de actieve follow-up. Het is ook mogelijk een bericht in verband met deze specifieke oefening op te nemen.

Om de oefeningen te personaliseren klikt u op “personaliseren” in het Care plan tabblad.

Om de beschikbare oefeningen te veranderen kunt u:

• Oefeningen toevoegen: klik op de + (1)
  • Verwijder oefening: klik op de x (2)
  • Persoonlijk bericht toevoegen aan een oefening: klik op edit (3)

In het pop-up menu dat verschijnt kunt u een persoonlijke boodschap typen die bij die oefening hoort:

De patiënt zal dit bericht zien in het oefenoverzicht.

Laatste update op maart 17, 2022