Hoe de behandeling van een patiënt met moveUP stoppen?

Om de follow-up van uw patiënt te stoppen, zijn er twee belangrijke stappen te volgen.

1. Stop actieve follow-up in het tabblad “Care plan”

1. Ga naar het tabblad Care plan
  2. Klik op “Stop active follow up” in de rechter bovenhoek van het Care plan tabblad.

3. De volgende pop up zal verschijnen

4. Een standaard bericht wordt ingesteld op “Yes” en daaronder kunt u het bericht lezen dat naar de patiënt wordt gestuurd wanneer u onderaan op “Stop” klikt. U kunt dit bericht ook bewerken als u het wilt personaliseren. Als u geen bericht wilt verzenden, kunt u deze functie op “No” zetten.

De boodschap is bedoeld voor een patiënt die het goed doet aan het einde van zijn revalidatie. In geval van opt-out, vroegtijdige beëindiging van de follow-up, enz. moet dit bericht echt worden aangepast of uitgeschakeld.

5. Bovendien wordt standaard een e-mail met administratieve informatie naar de patiënt gestuurd (bv. hoe terugbetaling en facturering worden geregeld, hoe de activiteitsmeter moet worden teruggestuurd, enz.) Als u deze e-mail niet wilt verzenden, kunt u hem uitschakelen.

6. Klik op “Stop”.

De patiënt wordt niet langer vermeld op het tabblad “Therapy”. U vindt hem nu in het tabblad “PROM” of ook in het tabblad “All”.

In geval van opt-out, vroegtijdige beëindiging van de follow-up of als uw patiënt geen e-mails van moveUP meer wil ontvangen, moet u zijn follow-up afronden. De patiënt verschijnt in het tabblad “Completed”.

2. Vul het stopformulier in

Om het formulier in te vullen:

1. Ga naar het statustabblad
  2. Klik op “start consultation”
  3. Kies “Stop active therapy patient”

3. Optioneel: Pas de oefeningen voor de patiënt aan als u ze wilt personaliseren

Wanneer de actieve follow-up is stopgezet, willen wij nog steeds dat de patiënt toegang heeft tot de oefeningen die hij tijdens zijn revalidatie heeft uitgevoerd. De patiënt krijgt standaard een overzicht van deze oefeningen te zien.

Personaliseer algemene oefeningen boodschap voor patiënt

Als u het bericht dat de patiënt in zijn app ziet wilt personaliseren, kunt u dit doen door uw bericht toe te voegen in het medisch dashboard in het tabblad zorgplan.

De patiënt zal dit bericht als volgt zien in de app:

De beschikbare oefeningen personaliseren voor een patiënt

Om ervoor te zorgen dat de patiënt de best mogelijke ervaring heeft, probeert u te personaliseren welke oefeningen de patiënt te zien krijgt (standaard zijn het alle oefeningen die tijdens de actieve follow-up actief waren). Het is ook mogelijk een bericht in te voeren met betrekking tot de specifieke oefeningen.

Om de oefeningen te personaliseren klikt u op “personalize” in het zorgplan tabblad.

Om de beschikbare oefeningen te veranderen kunt u:

• Oefeningen toevoegen: klik op de + (1)
  • Verwijder oefening: klik op de x (2)
  • Persoonlijk bericht toevoegen aan een oefening: klik op edit (3)

In het pop-up menu dat verschijnt kunt u een persoonlijke boodschap typen die bij die oefening hoort:

De patiënt zal dit bericht zien in het oefenoverzicht.