1. Home
  2. Leer hoe de moveUP app te gebruiken
  3. IFU - HCP
  4. Hoe registreer je een nieuwe patiënt op het moveUP platform?
  1. Home
  2. Leer hoe de moveUP app te gebruiken
  3. IFU - HCP
  4. Hoe registreer je een nieuwe patiënt op het moveUP platform?
  1. Home
  2. Informatie voor de zorgverlener
  3. Ziekenhuis
  4. Patient opstarten met moveUP
  5. Hoe registreer je een nieuwe patiënt op het moveUP platform?

Hoe registreer je een nieuwe patiënt op het moveUP platform?

Onboarding is het proces van het registreren en starten van een nieuwe patiënt in het moveUP-platform. Na het registreren van een patiënt in het platform kan een uitnodigingsmail worden verstuurd. In deze e-mail ontvangt de patiënt alle benodigde informatie om de moveUP-applicatie te installeren en te activeren.

Nieuwe patiënt aanmaken in de onboarding functionaliteit

• Klik op “Nieuwe patiënt”.
Nieuwe patiënt aanmaken

2. Vul de gegevens van de patiënt in

• Vul de gegevens van de patiënt in.
  • Klik op ‘opslaan’.
Patiëntgegevens bewerken
Patiëntgegevens opslaan

Er kan slechts één account aan een e-mailadres worden gekoppeld. Het is niet mogelijk om een e-mailadres dat al bekend is in de moveUP-database opnieuw te gebruiken, bijvoorbeeld: hetzelfde e-mailadres hergebruiken voor het account van een partner of ouder.

Een nieuw zorgplan aan de patiënt toevoegen

Een zorgplan is een cruciaal onderdeel van het digitale zorgtraject van uw patiënt. Een zorgplan bepaalt wat er voor uw patiënt zichtbaar wordt in de moveUP-applicatie, bijvoorbeeld: type oefeningen, informatiemodules, berichtfunctionaliteit, enz. Een zorgplan bestaat meestal uit een interventie, een moveUP-behandeling en (een) zorgteam(s).

• Het tabblad “edit care plan” wordt automatisch geopend na het invoeren van de gegevens van de patiënt.
  • Klik op “Start nieuw zorgplan”.
Maak een nieuw zorgplan
  • Sleep een interventie naar het zorgplan
    • Vul de datum van de ingreep (operation date) en de arts (surgeon) in
Slepen en neerzetten om een zorgplan te maken
Voeg type interventie, datum van interventie en arts toe
  • Sleep een moveUP-behandeling.
    • OPMERKING: De startdatum van de behandeling wordt automatisch ingesteld op de datum van vandaag als u deze niet invult. In de meeste gevallen is het niet nodig om een datum vast te stellen. Dit gebeurt alleen als de interventie- of interventiedatum nog niet bekend is.
  • Sleep een studie indien van toepassing
  • Sleep de leden van het zorgteam
  • Klik op ‘opslaan’.

Deelnemers aan het zorgteam bepalen welke zorgverleners toegang hebben tot het account van de patiënt op het moveUP-platform. Het type moveUP-zorgverlenersaccounts bepaalt tot welke gegevens deze zorgverlener toegang heeft. Iemand met een ondersteunende rol (bijvoorbeeld: moveUP-ondersteunend personeel) heeft geen toegang tot dezelfde gegevens als bijvoorbeeld de behandelend chirurg.

Deelnemers aan het zorgteam worden automatisch toegevoegd op basis van het type interventie, maar het is mogelijk om indien nodig handmatig een zorgverlener toe te voegen aan of te verwijderen uit het zorgteam van de patiënt.

E-mails naar patiënten sturen

• Zodra een zorgplan is opgeslagen, klik op de knop “Next”.
Klik op ‘Volgende’
  • U zult een sjabloon zien van de e-mails die naar de patiënt zullen worden gestuurd.
  • Klik op “Send selected emails” om de e-mails naar de patiënt te sturen
E-mail template voorstel
  • U zult gedurende enkele seconden het bericht “mails were sent” zien, zodat u weet dat de mails met succes zijn verzonden.
Bevestigingsmail(s) verzonden

Wat gebeurt er nu?

De patiënt ontvangt een uitnodigingsmail met

Indien de moveUP behandeling van uw patiënt ook gebruik maakt van een activity tracker, ontvangt de patiënt een tweede e-mail met :

• Link om activity tracker te bestellen en bevestig zijn/haar abonnement— Met een bestelformulier voor de activity tracker.