1. Home
  2. Prijs en terugbetaling moveUP
  3. Hoe vraag ik een medische app-vergoeding aan bij mijn mutualiteit?

Hoe vraag ik een medische app-vergoeding aan bij mijn mutualiteit?

Sinds 1 januari 2022 vergoeden alle mutualiteiten 20 euro voor het gebruik van een medische app. moveUP is een medische handeling dus u heeft recht op een vergoeding van 20 euro.

• U heeft uw factuur van moveUP ontvangen en betaald.
  • Schrijf naast het moveUP-logo: “Vergoeding Medische app”.
  • Maak een printscreen van uw betaling en print de printscreen.
  • Voeg de moveUP-factuur toe aan uw betalingsprintscreen en stuur deze naar uw mutualiteit.
  • U krijgt 20 euro vergoed van uw mutualiteit.
Laatste update op februari 2, 2022