1. Home
  2. De app updaten tijdens het lezen van deze info op de computer

De app updaten tijdens het lezen van deze info op de computer

Als u een apple iPhone of tablet hebt (ios)

• Op uw smart device: open de Appstore
  • Open de App Store en tik op Vandaag onderaan het scherm.
  • Tik boven aan het scherm op uw profielpictogram.
  • Scroll naar beneden om in hangende updates en releasenotes te bekijken. Tik op Bijwerken naast een app om alleen die app bij te werken of tik op Alles bijwerken

Als u een andere smart device (android) heeft

• Op uw smart device: open de Google Playstore
  • Tik in het startscherm van de Play Store op het menupictogram Menupictogram (linksboven)
  • Tik op Mijn apps en games Pictogram Mijn apps en games .
  • Tik op afzonderlijke geïnstalleerde apps of tik op Alles om all apps bij te werken.
  • Tik op Accepteren om door te gaan met app-update.

De moveUP-app wordt niet weergegeven in de lijst ‘update’?

Het beste is om in dit geval de app van uw smart device te verwijderen en de app opnieuw te installeren.

Laatste update op juni 30, 2021