1. Home
  2. Aan de slag – alleen fysieke sessies

Aan de slag – alleen fysieke sessies

Verplichte fysieke sessies – Patiënten volgen revalidatie met behulp van de mobiele applicatie met een vast minimum aantal conventionele kinesitherapiesessies met fysieke aanwezigheid van de fysiotherapeut. 1 face-to-face sessie per week gedurende de eerste maand na ontslag, gevolgd door eens in de 2 weken daarna.

Wat zijn de stappen om aan de slag te gaan met fysieke sessies in combinatie met moveUP?

Om uzelf te registreren moet u op de onderstaande knop klikken.

• U wordt gevraagd
    • om de snel van start instructies door te nemen om uzelf vertrouwd te maken met ons platform
    • Uzelf te registreren via het inschrijvingsformulier

Wat gebeurt er nu?

• Na ontvangst van uw registratieformulier ontvangt u per e-mail een servicecontract
  • Na ontvangst van het ondertekende contract per e-mail maken wij een moveUP account voor u aan
  • U bent klaar om patiënten te behandelen!

Het Belgisch verdrag voor telerevalidatie stelt dat het verplicht is dat elke face-to-face kinesitherapiesessie moet worden gerapporteerd binnen het moveUP-zorgplatform door de kinesist die deze sessies uitvoert. Ook is de automatische betalingsadministratie gekoppeld aan bovenstaande registratie.
Geen registratie = geen betaling.

Laatste update op november 17, 2022