1. Home
  2. 14 dagen voor uw operatie: begin met dagelijks gebruik van de app

14 dagen voor uw operatie: begin met dagelijks gebruik van de app

De belangrijkste kompassen die we dagelijks gebruiken om u op koers te houden na uw operatie zijn:

1. Dagelijkse vragenlijst
  2. Uw activiteitsniveau gemeten door de activiteitstracker

Begin met het delen van je dagelijkse feedback

Deze kompassen om optimaal te werken, moeten worden “gekalibreerd” tijdens de 2 weken voor de chirurgie om een goed zicht te krijgen van het basisniveau van waaruit we vertrekken. Om u te begeleiden door uw revalidatie is het belangrijk dat we ook uw dagelijkse conditie voor de operatie kennen.

Dus 14 dagen voor uw operatie vragen wij u om:

1. Dagelijks na 16.00 uur de dagelijkse vragenlijst in te vullen.
  2. Te beginnen met het dragen van de activiteitstracker aan de arm en deze dagelijks te synchroniseren met de app .

Tip

De meeste patiƫnten zetten dagelijks om 16u een herhalend alarm op hun telefoon. Vanaf 16u kan de dagelijkse vragenlijst ingevuld worden.

Laatste update op november 9, 2020