1. Home
  2. Ik lees deze e-mail op een smart device

Ik lees deze e-mail op een smart device

Stap 1: Download de app op je slimme apparaat

Klik op de onderstaande links om de moveUP-app te downloaden van de Appstore of Google Play (afhankelijk van uw apparaat)

Stap 2: Open de moveUP-app en registreer

• Open de moveUP-app (als de app het moveUP-logo toont, is deze correct geïnstalleerd)
  • Registreer met het e-mailadres en de code die je hebt ontvangen in de “installatie-e-mail” van moveUP
  • Controleer uw persoonlijke gegevens en de uitgevoerde operatie vóór het eerste gebruik. Neem in geval van een fout contact op met moveUP via de chatfunctie.

Stap 3: Werk de moveUP-app bij

Elke keer dat de moveUP-app wordt bijgewerkt, ontvangt u een e-mail met de releaseopmerkingen. Werk het zo snel mogelijk bij om van de laatste functies te genieten.

Om de app te uploaden, gebruikt u de bovenstaande link om doorgestuurd te worden naar uw app store en klikt u op de knop “update”.

Deze updates kunnen upgrades van de veiligheid of de gegevensintegriteit omvatten. Lees daarom zorgvuldig de Release Notities en de Gebruiksaanwijzing.

Veiligheidsmaatregelen

Omdat wij persoons- en gezondheidsgegevens verwerken, zullen wij u op de inlogpagina van moveUP instrueren hoe u een complex wachtwoord instelt.

Gebruik een veilig netwerk wanneer u verbonden bent met de app.

Laatste update op mei 4, 2022