1. Home
  2. Activiteitsmeter
  3. Hoe u uw eigen activiteitsmeter kunt resetten

Hoe u uw eigen activiteitsmeter kunt resetten

Wanneer u problemen ondervindt bij het koppelen van de activiteitsmeter aan de moveUP-app, kan het aangewezen zijn om een volledige reset van de activiteitsmeter uit te voeren.

Om uw activiteitsmeter te ontkoppelen klikt u op het menuteken linksboven in uw scherm.

Kies “Activiteitsmeter” uit de menulijst.

U ziet het volgende scherm. Klik op “activiteitsmeter ontkoppelen”

Klik op “activiteitsmeter ontkoppelen”

U ziet het volgende scherm zodra het is ontkoppeld.

1. Verwijder de Bluetooth-verbinding tussen de activiteitsmeter en uw smartphone/tablet.

Instructies voor een Android-apparaat:

1. Selecteer instellingen.

2. Selecteer verbindingen.

3. Selecteer Bluetooth.

4. Selecteer opties naast het apparaat dat u wilt ontkoppelen.

5.Selecteer ‘koppeling opheffen’ of ‘vergeten’

1. Instructies voor een Apple-apparaat:
    1. Selecteer instellingen
    2. Selecteer Bluetooth
    3. Selecteer het (i) pictogram naast de stappenteller.
    4. Tik op Vergeet dit apparaat.
    5. Bevestig dat u de stappenteller van uw iPhone of iPad wilt verwijderen.

Op uw activiteitsmeter: doe een volledige reset

Op uw telefoon:

1. Start de telefoon volledig opnieuw op: Start uw telefoon volledig opnieuw op (schakel deze uit en weer in).

2. Koppel de activiteitsmeter opnieuw: Nu kunt u uw activiteitstracker opnieuw koppelen met uw smartphone.

Laatste update op juni 21, 2022