1. Home
  2. SimpLECare ondersteuning: Hoe een patiënt onboarden

SimpLECare ondersteuning: Hoe een patiënt onboarden

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het toevoegen van nieuwe patiënten aan de SimpLECare-service:

1. Er zijn verschillende manieren om de onboarding-website te openen:

2. In het onboarding-platform:

1. Klik op ‘Nieuwe patiënt’.

2. Vul de gegevens van de patiënt in en klik op ‘Opslaan’.

3. Klik op ‘SimpLECare onboarding by HCP’ in het groene vak en klik vervolgens op ‘Opslaan’.

4. De knop verandert in ‘Volgende’. Klik op ‘Volgende’ om de onboarding-e-mail te bekijken die naar de patiënt wordt gestuurd.
5. Klik op ‘Geselecteerde e-mails verzenden’.

De patiënt ontvangt een onboarding-e-mail waarin hij zich kan registreren en toestemming kan geven.

Laatste update op mei 24, 2024